ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ ДЪРВЕН ПОКРИВ

Ремонт на покриви

Ремонтът на покриви е дейност, която трябва да бъде извършвана от квалифицирани специалисти в областта. За да сте сигурни, че сте взели правилното решение  и че сте избрали добра фирма или бригада за ремонт на покриви, която да направи ремонта, отделете време за да научите някои тънкости за ремонт на покриви.

Колко ще ни струва направата на нов покрив?

Макар да знаем, че от новото по-добро няма, все пак се надяваме майсторът да ни каже, че и дребен ремонт би свършил работа. Във времена като тези е важно да се разбере какво точно ни е необходимо, защото всеки, който строи нова къща или прави ремонт на съществуващ покрив стига неминуемо до въпроса за цената на ремонта, който за съжаление няма категоричен отговор.

Цената зависи от многобройни и разнообразни фактори. И тук с пълна сила важи правилото: „Евтиното излиза винаги по-скъпо!“ Ние от опит знаем, че обикновено по-високата цена отговаря и на по-добро качество, разбира се тук не говорим за екстремно скъпо.

ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ ДЪРВЕН ПОКРИВ

Изграждане на нова покривна конструкция

Понятието ремонт на покриви включва голям набор от услуги, които Строй Перфект Груп 2011 ЕООД извършва професионално. Направата на нов дървен покрив изисква прецизност и трябва да се извърши от професионалисти. Ние ще изградим изцяло Вашият нов дървен покрив, като ще Ви осигурим дълга гаранция.

За смяната на старата конструкция с нова са нужни следните стъпки: демонтаж на старата дървена конструкция, надзид на постройката, направа на нова конструкция с греди, наковаване на дъски, поставяне на дишаща мембрана, наковаване на двойна скара, монтаж на улуци и покритие с желаният от Вас материал.

 
© 2019 - 2020 Всички права запазени
SEO Оптимизация
ТОП СТРАНА
Top.Goarle.com
BGtop100